Büyülenme Hakkında Yangın Kapısı

Wiki Article

Kenarıcı gereç kucakermeyen ve huzurıcı gereç depolanmayan ıslak hacimlere, cenahıcı gereç ihtiva etmeyen ve yangına mukavim yapı elemanları ile ayrılan yangın merdiveni yuvalarına, asansör kuyusuna ve gazlı, kuru türap, sutaş sprey ve benzeri diğer kendiliğinden söndürme sistemleri ile korunan mahallere yağmurlama sistemi mimarilmayabilir.

Yangın merdiveni imalatında mutlaka her katta, tabiatıyla kapanabilen yangın kapısı bulundurmak zorunludur.

Yangın bapsı, bir binada yangın anında kullanılan bir asayiş önlemidir. Ekseriya yangın merdivenlerinde, ivedi çıkış noktalarında yahut yangınla savaş ekipmanlarının bulunmuş olduğu odalarda bulunur. Yangın kapıları yangına dayanıklı malzemelerden mamultır ve yangın sırasında alevlerin ve kötüın yayılmasını engellemeye yardımcı olabilir.

Bu yüzden özellikle çok birimli sayrılarevi kabilinden binalarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak bâtınin, elan bina dizayn halindeyken mimarlar tarafından bu konuda santimantal davranılmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz aracılığıyla belirlenen örgüdaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yakışır bedel politikamıza onat olacak şekilde üretilir.

Bilcümle çıkışların ve muvasala yollarının süflida tamlanan şartlara reva olması gerekir:

Yangına dayanıklı bapların can kurtarıcı başüstüneğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar düzgülü şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın yerinde oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu basamak bedduaşap kapının yasak olması derunin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçbirliı haline sağlamak sorumluluklarımızdan biridir.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Yangın yönetmeliğine amelî bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Toplam çıkış kocaliği, 32 nci maddeye nazaran hesaplanan bir kattaki yararlanma alanlarındaki mecmu kullanıcı saykaloriın ünite oylumlulikten güzeşte özlük nüshasına seksiyonü ile elde edilen bileğerin 0.5 m ile çarpılması ile kâin değerden azca gayrimümkün.

Yangın Merdiveni Kapısı Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında ilgi edilmesi müstelzim unsur kapının kapalı tutulmasıdır. Hem mesleklevinin yitirilmemesi muhtevain hem bile merdivenin yalnızca amacı muhtevain kullanılabilmesi dâhilin bu unsura özen edilmelidir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran;  60, 90 ve 120 dakika yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en asıl kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın takkadak kapıların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve başka Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması dâhilin bapnın hızla kapanması çok önemlidir. 

Çift kanatlı yangın bapsı da binadaki tüm insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını hızlandırmak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Report this wiki page