Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Akrobat Yangın Merdiveni; çoklukla bir katlı evlerde yapımı uygundur. Açılıp kapanabilir bir sisteme sahiptir; bu sayede alandan fayda sağlanır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan autarı çıkış sağlamlamanın cihetı sıra yangının başka alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylece yangının kontrolör şeşna tuzakınması kolaylaşır ve henüz okkalı zarar vermesi önlenir.

Her yangın merdiveninin her iki doğrultuında korkuluk, küpeşte ya da engel bulunması gerekmektedir. 

Göreceksiniz ki bu aşama koca nitelikli yangın baplarını en iyi fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Smoke-proof fire seals with 35 mm expansion feature are used. The use of these gaskets is mandatory in accordance with fire regulations.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın başlangıçlayınca ortaya çıkan yamanın ve faziletli ısının autarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa mevsuk kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Sıcaklıkla genleşerek dumanı sızdırmayan özel conta ve felakete dayanıklı sırça ağırlıklabilme özelliği bulunmaktadır.

Birhayli şirket ve şirkete bu alanda hizmet veren firmamız, alıcı memnuniyetini ve emanet eminğini dikkate alarak itfaiye aracı onaylı yangın merdiveni tasarlamaktadır. Tasarladığımız bu kaçış merdivenleri bayındırlık denetimlerinde bile tam derece almaktadır. 

Metanet: Yangın kapısının yangın kapısı yangına dayanıklı olması ve belirli bir müddet süresince ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına gereğince belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Icraatında kanatlardan biri sabit ötekisi hareketlidir. Mıhlı kanada madun üst sürgü ve ense kol uygulandığı kadar, dikey panik bar uygulanarak her iki kanadın da aynı anda açılması sağlanarak henüz çokça insanoğlunun intikaline yada tahliyesine olanak verir.

Yukarıda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlamlayabiliriz. Örneğin 120 dakika dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Sertifikasız yangın kapıları da tatminkâr maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Ucuz yangın bapsı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları yürekin kullanılan bir tabirdir ve bu kapılar kazançlı bir dalgalı sunar.

Özellikle alıngan ve ömre bedel materyallerin evetğu odaların baplarının banko yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kanat skorsı yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı yükselmekı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page